Омилените игри во една програма!
 
 


1 програма - 16 игри!

Вклучени се омилените игри со карти - Бриџ Робер, Спортски Бриџ, Бељот (2,3 и 4 играчи), Блато (3-5-8), Сантасе (66), Покер Texas Hold'em, како и игрите Табла, Табла - Тапа, Табла - Гилбара, Не лути се човече, Океј, Монопол и Домино во една единствена програма.

Инструкции за игра на интернет.
 
 
Бељот
Правила

 
 
 
Блато (3-5-8)
Правила

 
 
 
Сантасе (66)
Правила

 
 
 
Табла
Правила

 
 
 
Покер Texas Hold'em
Texas Hold'Em Правила

Omaha Hi Правила

Poker Draw Правила 
 
 
Домино
Правила

 
 
 
Бриџ
Правила

 
 
 
Океј
Правила

 
 
 
Не лути се човече
Правила

 
 
 
Монопол
Правила

 
Ве молиме испраќајте ги вашите прашања и известувања за грешки на E-mail: administratorfavorite-games.com или публикувајте ги во форумот!
Favorite Games LTD Copyright © 2002 - 2019

Click here to visit Flash Game Asylum!