Омилените игри во една програма!
 
 


 

Како да се регистрирам за игра на интернет?
Во почетокот регистрацијата за игра на интернет е целосно бесплатна. Ако се уште не сте регистрирани кликнете на овој линк!


Како да го зголемам моето време за игра на интернет?

1)  Преку SMS

2)  Преку  logo  или PayPal

3)  Игра на интернет бесплатно!
Влезете во вашиот профил од играта и поканете ваш пријател по неговиот email!
Откако ќе се регистрира успешно за онлајн игра и двата добивате дополнително еден месец онлајн игра.
При регистрацијата поканетиот е потребно да ја воведе истата email адреса на која вие сте ја испратиле поканата! Времето нема да биде пресметано ако поканетиот веќе е регистриран во играта.


4)  Преку SMS (From Bulgaria).

5)  Преку SMS (From Romania).

6)  Преку SMS (From Germany).

7)  Преку SMS (From Spain).

8)  Преку SMS (From Serbia).

9)  Преку SMS (From Poland).

10)  Преку SMS (From Finland, Sweden, Norway, Denmark, Czech Republic, Estonia, Latvia, Lithuania, France, United Kingdom, Ireland, Portugal, Croatia, Holland, Switzerland, Belgium, Russia, Greece, Slovakia, Luxembourg, Bosnia and Herzegovina, Republic of South Africa, Austria, Slovenia, Ukraine, Belarus, Hungary and Australia).

11)  Payment from Turkey.

Ве молиме испраќајте ги вашите прашања и известувања за грешки на E-mail: administratorfavorite-games.com или публикувајте ги во форумот!
Favorite Games LTD Copyright © 2002 - 2019

Click here to visit Flash Game Asylum!