spike decoration
spike decoration
spike decoration
spike decoration
spike decoration

Help

Scoruri

Făcând clic pe Rezultate, se va deschide o pagină care îți va afișa rezultatele din Jocul Belote-4. Ele arată cu cine ai jucat la masă, dacă ai câștigat sau ai căzut, cu ce rezultat, punctele câștigate și timpul jocului. Puteți vedea rezultatele altor jocuri din joc în același mod, selectând numele jocului din meniul drop-down.

Plăți

Din Plăți puteți vedea Istoricul reîncărcărilor dvs. în timp, deoarece tabelul arată Tipul de plată (SMS, PayPal, ruta bancară etc.), Descrierea (zile, perioadă, jetoane încărcate) și Data reîncărcării.

Raport de timp

În raportul de timp, puteți vedea activitatea dvs. în joc arătând jocul în care ați jucat, cât timp ați fost în joc și data la care ați jucat.

Profil

Profilul conține informații despre numele dvs. de utilizator. De aici puteți adăuga și edita Numele/Numele, Țara, de unde sunteți, locația dvs., precum și informații suplimentare din Profilul dvs. Puteți adăuga, șterge, modifica și personaliza fotografia făcând clic pe linkul Selectare fotografie și, în pagina care se deschide, selectați de pe computer fotografia pe care doriți să o încărcați. De asemenea, puteți alege dacă doriți să primiți e-mailuri de la echipa noastră. De asemenea, se afișează aici, Data înregistrării, Valabilitatea înregistrării (până la data la care aveți timp să jucați online), Timpul rămas (dacă ați încărcat ore, nu zile, afișat aici), Ultima dată online, limba dvs. și data de naștere la care datați . După efectuarea modificărilor, trebuie să faceți clic pe butonul Salvare modificări pentru a le salva.

Transfer de timp

Din link-urile Transfer de pe pagina Profil, situată lângă statutul VIP din timpul rămas în Ore sau perioadă și jetoane, puteți transfera către alt utilizator în Joc. pe Linkul de transfer, fereastra care se deschide arată ora VIP pe care o aveți în cont (cum ar fi data și zilele), orele și jetoanele. Pentru transfer, introduceți în câmp cantitatea dorită (întreg, număr pozitiv), din meniul derulant selectați Timp în zile, ore sau jetoane, în câmpul următor introduceți numele Utilizatorului căruia doriți să-l transferați și apăsați butonul Transfer. Puteți transfera maximum jumătate din timpul dvs. minus 30 sau jumătate din jetoane, cu excepția celor 10.000 de jetoane pe care le-ați primit inițial când v-ați înregistrat. Aveți dreptul la un transfer în termen de 30 de zile. Puteți utiliza această opțiune numai dacă aveți cel puțin o plată de acces VIP în ultimii 2 ani.

Invita un prieten

De aici vă puteți invita prietenii care nu sunt înregistrați în Joc și astfel să jucați împreună. După înregistrarea cu succes, atât tu, cât și prietenul tău veți primi timp liber pentru a juca online. Pentru a-ți invita prietenul, pur și simplu introduceți adresa lui de e-mail în câmpul corespunzător, selectați limba scrisorii pe care o va primi și faceți clic pe butonul Trimite. Invitațiile trebuie făcute în conformitate cu condițiile specificate. Procesarea Invitați un Prieten este Automată iar adăugarea sau neadăugarea de timp se face automat, în conformitate cu regulile de mai sus. Tabelul de mai jos arată starea invitațiilor pe care le-ați trimis.

Găsiți un utilizator

Găsiți un utilizator deschide pagina în care puteți căuta un utilizator după numele de utilizator. Doar introduceți numele dvs. de utilizator și apăsați butonul Căutare. Dacă utilizatorul există, vor fi afișate informațiile relevante despre el (cu Informații Generale de Cont), iar în partea de jos se află butonul Raportare, din care vei putea raporta o neregulă în profilul cuiva. Dacă utilizatorul nu există, va afișa Nu a fost găsit un astfel de nume de utilizator.

Parola uitata

Dacă vă uitați parola pentru Joc și/sau nu vă puteți conecta la Joc, de pe Aici , puteți genera o parolă nouă pentru a vă conecta la Joc. Pentru a face acest lucru, pe pagina relevantă, introduceți numele dvs. de utilizator în Joc și e-mailul cu care v-ați înregistrat (e-mailul trebuie să fie valid și să aveți acces la el) și faceți clic pe butonul Generați o nouă parolă. De asemenea, veți primi o nouă parolă și instrucțiuni pentru activarea acesteia pe e-mail. Trebuie să faceți clic pe linkul de la începutul e-mailului pentru a-l activa și utiliza. (Acest lucru se face astfel încât altcineva să nu vă poată schimba parola). Desigur, odată ce v-ați conectat la Joc, vă puteți schimba oricând parola din Lobby-ul jocului, din caseta din dreapta jos, Schimbați parola. (introduceți parola curentă o dată, noua parolă dorită de două ori și faceți clic pe OK).

Turneu

Din acest meniu puteți vedea rezultatele pentru turneele curente organizate în Joc. Inițial, este afișat clasamentul pentru jocul Belot-4. Dacă doriți să vedeți clasamentele pentru alte jocuri, trebuie doar să selectați numele jocului din meniul derulant. „Turneu” apare în meniu numai dacă în prezent există un turneu. În cazul în care lipsește din meniu, momentan nu există turnee. Puteți urmări turneele viitoare din secțiunea „Turnee” a site-ului.

Cum pot deveni utilizator VIP?

Pentru a afla cum poți deveni utilizator VIP, accesează acest link: Deveniți un VIP

Care sunt avantajele dacă sunt utilizator VIP?

Pentru a afla ce avantaje aveți dacă sunteți utilizator VIP, vă rugăm să urmați acest link: Avantaje pentru utilizatorii VIP