Jocurile preferate intr-un program!
 
 


 

1) LICITAREA Scopul licitarii este determinarea variantei de joc care urmeaza a fi jucat. Aici sunt posibilitățile:
1.1 Specific jocului "trump". Acest joc consideră o aranjare a culorii potrivite, ceea ce înseamnă - sa le domine pe celelalte, în timp ce restul sunt egale în putere. Puterea culorii a cartilor este afișată mai jos, în ordine descrescătoare: J, 9, A, 10, K, Q, 8, 7; restul culorilor păstrează următoarea ordine: A, 10, K, Q, J, 9, 8, 7; Cartea de o culoare corespunzatoare bate orice carte de culori diferite, indiferent de puterea sa.
1.2 Numere de jocuri "trump"- Acest joc exclude o culoare dominanta. Ordinea de carduri este de: A, 10, K, Q, J, 9, 8, 7 - indiferent de ce culoare este in joc.
1.3 Toate culorile-Toate aranjarile sunt în functie de culori în acest joc și anume puterea de carduri este, după cum urmează: J, 9, A, 10, K, Q, 8, 7;. Din nou, nu conteaza aranjarea. Procedura de licitare: jucători propune consecutiv varianta jocului (așa cum este arătat de mai sus: specific jocului de carti, nu jocuri de carti sau Toate jucuri de carti). Dacă ei nu pot alege o variantă ei declară "pass". Puterea variantelor urmează enumerate în ordine: cel mai mic este urmat de diamante, inima, pică, nicio culoare sau toate culorile . În cazul în care ultima oferta facuta este valabilă, adversarul poate declara "duble". Asta înseamnă că el / ea are intenția de a câștiga jocul ales de primul ofertant. În acest caz, scorul este dublat. Totuși, în răspuns la provocarea echipei originale de ofertanti poate declara o "redubla" care de 4 ori mareste scorul.(multiple de scor de 4 ori). Livrarea se termina cand 3 jucatori secundari declara "pass".

2) JOCUL
2.1 SSpecific jocului "trump". O regulă de bază în această variantă este obligația de a urma aranjarea solicitata, precum și acoperirea de carduri (jucat la un atu mai mare). Dacă jucătorul nu dispune de cartile dorite corespunzator și adversarul detine trucul pe moment, apoi el / ea ar trebui să pacaleasca. În cazul în care adversarul a fost deja învins atunci primul jucător ar trebui să acopere (overtrump), dacă o astfel de mare pacaleala disponibila în caz contrar el / ea poate juca orice carte.
2.2.Numere de joc de atuuri - Acest joc este considerat ca un specific joc de atu, dar fără un atu și de regulă numai de a urma exemplu.
2.3 Toate atuurile. Diferența este aici că toate aranjarile sunt atuuri in afara de urmatoarele aranjari,jucătorii sunt obligati să le acopere, indiferent care a castigat trucul până la acel moment.

3) Scoring
Punctajul la finalul jocului pt.fiecare vizualizare a echipei inscrie:

Card
trump suit
non-trump suit
7
0
0
8
0
0
9
14
0
10
10
10
J
20
2
D
3
3
K
4
4
A
11
11

În cele din urmă în funcție de scorul obținut noi adaugam puncte de declarații (a se vedea mai jos). Când joci un numar de jocuri "trump", scorul final este dublat cu excepția bonusului pentru "capot" (câștigător la toate trucurile). Dacă echipa care oferta jocul are un scor mai mare decât adversarul său, atunci echipa de licitare "au facut intelegerea". Dacă scorul este la acelasi nivel noi il numim ca "un joc incert" sau "un joc blocat". Și dacă scorurile echipei licitate sunt mai mici decat adversarul sau, atunci ofertanții sunt in " interior". Atunci când ofertanții au negociat, echipele cu punctele scorului respectiv sunt impartite la 10 și se rotunjeste al un numar intreg. În cazul în care ofertanții sunt "din interior" adversarii iau toate punctele, inclusiv ofertantilor, împărțite la 10 și rotunjite din nou. Dacă jocul este "incert", echipa de licitare nu înregistrează scorul sau Acesta este păstrat pentru cel care câștigă jocul următor. Adversarului deși evidenta scorului sau este așa cum se arată mai sus (împărțit la 10 și rotunjite). Dacă jocul următor se blochează din nou, punctele se acumuleaza si se adaugă câștigătorului la sfârșitul jocului următor și așa mai departe. Când o "dublă" a fost declarată, echipa care ia mai multe puncte castigate din scorul total și din duble, nu mai contează cine a făcut declarația (toate bonusurile sunt dublate, inclusiv bonusul pentru boneta). Când o "dubla" a fost declarata, echipa care are mai multe puncte din punctajul total i-a crescut de patru ori, indiferent de cine a făcut declarația (toate bonusurile sunt crescute de patru ori, inclusiv bonusul pentru bonetă). Atunci când un "dubla "sau" o redubla ", a fost declarata si jocul se blochează, atunci toate punctele (dublate sau de patru ori) rămân pentru castigatorul din partida următoare. Jocul se termină atunci când una dintre echipe inscrie 151 de puncte sau mai mult. Dacă ambele echipe ajung in același timp câștigătorul este una cu mai multe puncte. Dacă ambele sunt egale atunci nu va fi o alta afacere și așa mai departe până o vaînvinge. Există o excepție pentru situația numit "bonetă". În acest caz există o afacere mai mare (cu excepția afacerii care se încheie cu "pass" și să se termine în bonetă).

4) DECLARATII
Un jucător care deține următoarele combinații de cărți și declarara ca si cand prima carte de joc a ei/a lui (indiferent dacă această carte face parte din combinație sau nu) câștigă punctajul echipei respective: ombinație: puncte - secvențe de trei cărți de aceeași culoare 20 secvente de patru cărți de aceeași culoare 50 secvențe de cinci sau mai multe carduri de aceeași culoare pentru acelasi nivel de carti (10, Q, K, A) 100 150 (nu stiu aici) pentru Jacks (J) 200. Ordinea de carduri când declarațiile au loc este: 7, 8, 9, 10, J, Q, K, A. La un joc de "n" atuuri, jucătorii nu au dreptul de a declara combinații ale acestora, adică nu există bonusuri cu excepția bonetei sau 10 puncte pentru câștigarea ultimul truc. Dacă o carte face parte dintr-un "quad "(patru de un fel) în același timp si face parte dintr-o secvență de combinații arătat mai sus, atunci este de până la un jucator care el / ea va alege să declare. Dacă ambele echipe au declarat combinații de carduri în secvențe bonus merge la echipa care a declarat-o secvență de o valoare mai mare. Când secvențele sunt declarate egale ca lungime, cea mai mare este cel care are un card mai mare la sfârșitul anului. Daca cea mai mare dindeclarațiile de carduri secvențiale a ambelor echipe sunt egale, atunci bonusurile secvențiale sunt abandonate. Dacă ambele echipe au declarat , bonusul merge la echipa care deține quad de carduri mai mari (în ajari de culori). Felul combinarii este clarificată la sfârșitul jocului. Deci, dacă un jucător deține, de exemplu, J, Q, K și de pică, la primul truc doar el declară "a alerga de trei" și este, după ultima cînd specifică "un drum de trei până la K de pică". Bonus Belote: dacă un jucător deține Q și K din atuuri (la un joc de toate aranjarile de culori nu conteaza) și declară că în timpul jocului el devine 20 de puncte pentru echipa sa. Declarația de belote se face prin joc prima carte și, dacă una dintre următoarele este adevărată: 1. Carte de joc este prima a acestui truc 2. Carte de joc este de aranjarea solicitarii 3. Jucătorul este om de treaba, "overtrumping" sau "undertrumping" la un joc atu. Echipa care câștigă ultimul truc numit "final 10" se acordă bonus de 10 puncte. Dacă echipa câștigă toate trucurile acesta devine "bonus de toate punctele" - un bonus de 90 de puncte.Favorite Games LTD Copyright © 2002 - 2024 General Terms