spike decoration
spike decoration
spike decoration
spike decoration
spike decoration

Help

Резултати

Кликом на Резултати отвориће се страница која ће вам показати резултате из игре Белоте-4. Они показују са ким сте играли за столом, да ли сте победили или пали, каквим резултатом, освојеним поенима и временом утакмице. Резултате других игара у игри можете видети на исти начин тако што ћете изабрати назив игре из падајућег менија.

Плаћања

Из Плаћања можете видети Историју ваших допуна са временом, јер табела приказује Тип плаћања (СМС, ПаиПал, Банка рута, итд.), Опис (дани, период, наплаћени чипови) и Датум допуне.

Извештај о времену

У извештају о времену можете видети своју активност у игри тако што ћете приказати игру у којој сте играли, колико дуго сте били у игри и датум када сте играли.

Профил

Профил садржи информације о вашем корисничком имену. Одавде можете додати и уредити име/презиме, државу, одакле сте, вашу локацију, као и додатне информације у вашем профилу. Можете да додате, избришете, промените и прилагодите своју фотографију тако што ћете кликнути на везу Изабери фотографију и на страници која се отвори, изаберите са свог рачунара фотографију коју желите да отпремите. Такође можете изабрати да ли желите да примате е-поруке од нашег тима. Такође је приказано овде, датум регистрације, валидност регистрације (до ког датума имате времена да играте онлајн), преостало време (ако сте учитавали сатима, а не данима, приказано је овде), последња онлајн, ваш језик и датум рођења који датум . Након уношења измена, морате кликнути на дугме Сачувај промене да бисте их сачували.

Пренос времена

Са линкова за трансфер на страници Профил, који се налазе поред вашег ВИП статуса преосталог времена у сатима или периоду и жетонима, можете пренети на другог корисника у игрици. на линку за пренос, прозор који се отвара приказује ВИП време које имате на свом налогу (као што су датум и дани), сате и чипове. За пренос унесите жељену количину (цео, позитиван број) у поље, из падајућег менија изаберите Време у данима, сатима или чиповима, у следеће поље унесите име Корисника коме желите да извршите пренос и притисните дугме Трансфер. Можете пренети највише половину свог времена минус 30 или половину жетона осим 10.000 жетона које сте првобитно добили када сте се регистровали. Имате право на један трансфер у року од 30 дана. Ову опцију можете користити само ако имате најмање једну уплату за ВИП приступ у последње 2 године.

Позови пријатеља

Одавде можете позвати своје пријатеље који нису регистровани у игрици и тако играти заједно. Након успешне регистрације, и ви и ваш пријатељ ћете добити слободно време за играње онлајн. Да бисте позвали свог пријатеља, једноставно унесите његову е-пошту у одговарајуће поље, изаберите језик писма које ће примити и кликните на дугме Пошаљи. Позиви морају бити сачињени у складу са наведеним условима. Обрада Позови пријатеља је аутоматска и додавање или недодавање времена се врши аутоматски, у складу са горњим правилима. Табела испод приказује статус позивница које сте послали.

Пронађите корисника

Пронађите корисника отвара страницу на којој можете тражити корисника по његовом корисничком имену. Само унесите своје корисничко име и притисните дугме за претрагу. Уколико корисник постоји, биће приказане релевантне информације о њему (са Општим подацима о налогу), а при дну је дугме Пријави, са којег ћете моћи да пријавите неправилност на нечијем профилу. Ако корисник не постоји, приказаће се Није пронађено такво корисничко име.

Заборављена лозинка

Ако заборавите лозинку за игру и/или не можете да се пријавите на игру, Одавде, можете да генеришете нову лозинку да бисте се пријавили на игру. Да бисте то урадили, на одговарајућој страници унесите своје корисничко име у игрицу и адресу е-поште са којом сте се регистровали (мејл мора бити важећи и имати приступ њему) и кликните на дугме Генериши нову лозинку. Такође ћете добити нову лозинку и упутства за њено активирање на своју е-пошту. Морате кликнути на везу на почетку е-поште да бисте је активирали и користили. (Ово се ради да неко други не може да промени вашу лозинку). Наравно, када се једном пријавите на игру, увек можете да промените своју лозинку из лобија игре, из доњег десног оквира, Промени лозинку. (унесите своју тренутну лозинку једном, нову лозинку коју желите два пута и кликните на ОК).

Турнир

Из овог менија можете видети резултате за актуелне турнире организоване у игрици. Првобитно је приказан ранг за игру Белот-4. Ако желите да видите рангирање за друге игре, само изаберите назив игре из падајућег менија. „Турнир“ се појављује у менију само ако тренутно постоји турнир. У случају да недостаје на менију, тренутно нема турнира. Предстојеће турнире можете пратити у одељку "Турнири" на сајту.

Како могу постати ВИП корисник?

Да бисте сазнали како можете постати ВИП корисник, пратите овај линк: Постаните ВИП

Које су предности ако сам ВИП корисник?

Да бисте сазнали које предности имате ако сте ВИП корисник, пратите овај линк: Предности за ВИП кориснике