Резултати от игрите

Потребителско име: vanikru, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 151    raqi, geto_95-> vanikru, Computer  Победа  160 : 144  191    2020-11-05 21:43:50
 152    TI6O_70, neli12345-> DANI1975, vanikru  Победа  159 : 106  192    2020-12-01 23:52:31
 153    nansi5, feeria-> vanikru, FGuser0295  Победа  151 : 103  217    2020-09-10 00:20:25