Резултати от игрите

Потребителско име: zhinova, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 201  zhinova-> asen4o-> Computer-> Computer  zhinova-> asen4o-> Computer-> Computer  Победа  1  145    2021-07-11 13:50:38