Резултати от игрите

Потребителско име: zhinova, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 201    zhinova-> zihni_cen-> TheMagpie-> Computer  Победа  1  144    2012-05-28 23:31:39