Резултати от игрите

Потребителско име: zhinova, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 201  zhinova-> Computer-> Computer-> Computer  zhinova-> Computer-> Computer-> Computer (Break)  Загуба  4  -50    2021-02-18 12:22:53