Резултати от игрите
Потребителско име: rado1067, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1  rado1067, Computer  rado1067, Computer (Break)  Загуба  0 : 1  -20    2021-05-04 21:02:01
 2    rado1067, Milanov67 (Break)  Загуба  1 : 1  0    2012-12-16 20:39:55
 3    rado1067, Milanov67  Победа  7 : 1  46    2012-12-16 20:15:25