Резултати от игрите
Потребителско име: romano, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1  romano, Computer  romano, Computer (Break)  Загуба  2 : 4  -20    2021-04-19 10:07:20
 2    romano, Computer  Победа  8 : 2  40    2020-11-25 15:33:10
 3    pepsssi, romano  Победа  8 : 5  93    2020-11-14 22:46:45
 4    romano, Computer (Break)  Загуба  0 : 0  0    2020-09-22 13:32:06
 5    romano, Computer (Break)  Загуба  0 : 0  0    2020-03-20 12:40:48
 6    romano, Computer (Break)  Загуба  0 : 0  0    2020-03-20 12:39:55
 7    romano, Computer (Break)  Загуба  0 : 0  0    2020-03-20 12:37:56
 8    romano, Computer (Break)  Загуба  0 : 0  0    2020-03-20 12:00:08
 9    romano, Computer (Break)  Загуба  0 : 0  0    2020-02-25 12:46:46