Резултати от игрите
Потребителско име: vlado-85, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1  Rilium, nikolai198-> barbadam, vlado-85  Rilium, nikolai198-> barbadam, vlado-85 (Close Connection)  Загуба  38 : 122  0    2021-06-05 12:03:40
 2  Nadia-Peti, MAIST0R-> vlado-85, Computer  Nadia-Peti, MAIST0R-> vlado-85, Computer  Победа  154 : 102  0    2021-05-12 01:01:10
 3  Nadia-Peti, MAIST0R-> vlado-85, Computer  Nadia-Peti, MAIST0R-> vlado-85, Computer  Загуба  52 : 171  0    2021-05-12 00:47:54
 4  Nadia-Peti, MAIST0R-> vlado-85, Computer  Nadia-Peti, MAIST0R-> vlado-85, kahveci947  Загуба  51 : 153  0    2021-05-12 00:38:24