Резултати от игрите

Потребителско име: Universo, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1  Universo, Computer  Universo, Computer  Загуба  7 : 11  0    2021-08-11 10:53:58
 2  Universo, asen4o  Universo, asen4o  Победа  11 : 6  68    2021-07-08 23:36:29
 3  Universo, Computer  Universo, asen4o  Победа  13 : 1  20    2021-07-08 23:26:07
 4  Universo, Computer  Universo, Computer  Победа  12 : 7  20    2021-07-04 12:09:06
 5  Universo, Computer  Universo, danovo2  Загуба  4 : 11  0    2021-01-26 12:21:00
 6  Universo, Computer  Universo, Computer  Победа  11 : 7  20    2021-01-25 01:11:09
 7    Universo, FGuser0199  Победа  11 : 7  35    2020-04-03 14:53:19