Резултати от игрите
Потребителско име: ti6ob, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1  ti6ob, Computer  ti6ob, Computer (Break)  Загуба  9 : 7  0    2021-04-22 20:41:42
 2  ti6ob, Computer  ti6ob, Computer (Break)  Загуба  0 : 3  0    2021-03-31 20:21:33