Резултати от игрите

Потребителско име: anatoli74, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1  Anonimus, janni-> anatoli74, kose-bose  Anonimus, toni-toni-> anatoli74, kose-bose (Break)  Загуба  120 : 130  -20    2021-04-22 22:23:50