Резултати от игрите

Потребителско име: harms, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1    Harms, Computer-> Computer, Computer (Close Connection)  Загуба  85 : 41  30    2020-09-12 20:57:59