Резултати от игрите

Потребителско име: deno99, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1    deno99, Computer-> Computer, Computer (Close Connection)  Загуба  140 : 126  30    2020-09-02 20:28:53