Резултати от игрите

Потребителско име: PACO1168, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1  vlado5604, diana_68-> paco1168, Computer  vlado5604, diana_68-> paco1168, embi16  Победа  159 : 150  0    2021-10-27 22:46:28
 2  DJAK5791, -keoma-> paco1168, harunn  DJAK5791, -keoma-> paco1168, harunn  Загуба  0 : 165  0    2021-10-27 22:26:06
 3  Bolqrka, artur225-> bobi288, paco1168  Bolqrka, artur225-> bobi288, paco1168  Победа  159 : 96  112    2022-09-02 19:24:26
 4  Bolqrka, artur225-> AMIG0, paco1168  Bolqrka, artur225-> bobi288, paco1168  Загуба  43 : 169  0    2022-09-02 19:13:36