Резултати от игрите

Потребителско име: paokaros, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1    paokaros, Computer-> Computer, Computer  Загуба  112 : 151  0    2021-01-16 04:43:35
 2    paokaros, Computer-> Computer, Computer  Загуба  6 : 158  0    2021-01-16 04:49:09
 3    paokaros, Computer-> Computer, Computer  Загуба  65 : 162  0    2021-01-16 11:00:14
 4    paokaros, Computer-> Computer, Computer  Загуба  76 : 211  30    2021-01-09 23:18:35