Резултати от игрите

Потребителско име: zalezzz, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1  zalezzz-> Computer-> Computer  zalezzz-> Computer-> Computer  Победа  166 : 37 : 25  60    2021-03-26 02:16:51
 2    zalezzz-> Computer-> Computer (Break)  Загуба  31 : 35 : 23  0    2018-10-20 00:39:28
 3    zalezzz-> Computer-> Computer  Загуба  81 : 158 : 109  25    2020-02-19 13:25:44
 4  zalezzz-> Computer-> Computer  zalezzz-> Computer-> Computer (Break)  Загуба  97 : 48 : 101  -50    2021-01-26 01:55:15