Резултати от игрите

Потребителско име: nikita13, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1  nikita13, Computer-> Computer, Computer  nikita13, Computer-> Computer, Computer (Break)  Загуба  0 : 64  -50    2021-01-30 02:11:58
 2  nikita13, Computer-> Computer, Computer  nikita13, Computer-> boco, Computer  Победа  199 : 71  60    2021-01-30 02:09:48