Резултати от игрите

Потребителско име: FGuser0123, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1  FGuser0123, Computer  FGuser0123, Computer (Close Connection)  Загуба  0 : 0  0    2021-08-08 16:36:28
 2  FGuser0123, Computer  FGuser0123, Computer  Загуба  0 : 1  0    2021-08-08 16:31:31
 3  FGuser0123, Computer  FGuser0123, Computer  Победа  1 : 0  30    2021-08-08 16:20:55
 4  FGuser0123, Computer  FGuser0123, Computer  Победа  1 : 0  30    2021-08-08 16:26:10
 5  FGuser0123, Computer  FGuser0123, Computer  Победа  2 : 0  35    2021-08-08 16:11:18
 6  FGuser0123, Computer  FGuser0123, Computer  Победа  2 : 0  35    2021-08-08 16:15:46