Резултати от игрите

Потребителско име: jeday4370, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1  jeday4370, Computer-> Computer, Computer  jeday4370, Computer-> Computer, Computer (Break)  Загуба  10 : 8  0    2021-06-01 21:10:04