Резултати от игрите

Потребителско име: naiche, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1    LIUSI58, kolio1112-> naiche, YV-PD  Загуба  105 : 190  30    2020-11-09 18:55:50
 2    LIUSI58, kolio1112-> naiche, ivanivan22  Загуба  134 : 200  30    2020-11-09 19:09:12
 3    LIUSI58, maariia-> naiche, maks99  Победа  162 : 157  144    2020-11-12 19:05:18
 4    LIUSI58, kolio1112-> naiche, nok7777  Победа  169 : 114  142    2020-11-09 19:26:05
 5    naiche, Computer-> Computer, Computer  Загуба  89 : 211  30    2020-11-10 20:51:55