Резултати от игрите

Потребителско име: Annan, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1    annan, Computer-> Computer, Computer (Close Connection)  Загуба  30 : 40  30    2020-10-06 20:24:13
 2    FGuser0042, vid56-> Annan, Computer (Close Connection)  Загуба  38 : 86  30    2020-10-03 14:52:47
 3    nansi5, _5_6_7_8-> Annan, Lussie (Close Connection)  Загуба  12 : 14  30    2020-10-03 14:16:08
 4    Annan, Computer-> Computer, Computer (Close Connection)  Загуба  103 : 95  30    2020-09-29 19:34:46