Резултати от игрите

Потребителско име: bacho2, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1    telefona, tany-s-> bacho2, Elena-79 (Close Connection)  Загуба  140 : 139  30    2020-09-19 23:29:46
 2    telefona, tany-s-> bacho2, Elena-79  Победа  170 : 43  171    2020-09-19 23:11:29
 3    telefona, tany-s-> bacho2, galja65  Загуба  134 : 158  30    2020-09-19 23:01:39