Резултати от игрите

Потребителско име: come_on, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1    pipeto7, come_on-> maimunqka, sasho004  Загуба  77 : 210  30    2020-10-28 23:41:11