Резултати от игрите

Потребителско име: lucky23, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1    hils, Stoyanov_9-> Computer, lucky23 (Close Connection)  Загуба  24 : 10  30    2020-10-04 17:16:58
 2    lucky23, FGuser0211-> vid56, Computer  Победа  160 : 93  93    2020-10-04 17:08:51