Резултати от игрите

Потребителско име: memo0422, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1    anitka10, memo0422-> persefona, kriis1111 (Close Connection)  Загуба  135 : 148  30    2020-09-15 02:39:35
 2    kriis1111, persefona-> anitka10, memo0422  Победа  165 : 152  161    2020-09-15 02:25:00