Резултати от игрите

Потребителско име: te-amo, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1  TE-AMO, Computer-> Computer, Computer  TE-AMO, Computer-> Computer, Computer  Победа  158 : 149  0    2021-05-04 01:17:19