Резултати от турнира

Потребителско име: ipazov, Резултати от турнира
   Начало игра  Край игра  Печалба/Загуба  Резултат  Точки  Дата
 1    ipazov, Computer-> Computer, Computer  Loss  121 : 158  30  2012-10-14 20:02:31
 2    ipazov, Computer-> Computer, Computer  Win  152 : 64  60  2012-10-14 20:11:58
 3    ipazov, Computer-> Computer, Computer  Win  156 : 90  60  2012-10-14 20:27:56