Резултати от турнира

Потребителско име: BINIO18, Резултати от турнира
   Начало игра  Край игра  Печалба/Загуба  Резултат  Точки  Дата
 1    BINIO18, Computer-> Computer, Computer  Loss  52 : 156  30  2012-04-27 08:40:20