Резултати от турнира

Потребителско име: neno3313, Резултати от турнира
   Начало игра  Край игра  Печалба/Загуба  Резултат  Точки  Дата
 1    neno3313, Computer-> Computer, Computer (Break)  Loss  21 : 5  0  2018-03-13 18:25:52