Резултати от турнира

Потребителско име: pipeto7, Резултати от турнира
   Начало игра  Край игра  Печалба/Загуба  Резултат  Точки  Дата
 1    pipeto7, Computer-> HARD, Computer  Win  207 : 79  65  2013-04-06 23:59:39