Резултати от турнира

Потребителско име: ti6o1212, Резултати от турнира
   Начало игра  Край игра  Печалба/Загуба  Резултат  Точки  Дата
 1    ti6o1212, Computer-> Computer, Computer  Win  164 : 101  60  2012-05-19 11:53:25