Резултати от турнира

Потребителско име: tineto, Резултати от турнира
   Начало игра  Край игра  Печалба/Загуба  Резултат  Точки  Дата
 1    tineto, Computer-> Computer, Computer  Loss  147 : 157  30  2012-05-26 15:24:49