Резултати от турнира

Потребителско име: bucito, Резултати от турнира
   Начало игра  Край игра  Печалба/Загуба  Резултат  Точки  Дата
 1  bucito, Computer-> Computer, Computer  bucito, Computer-> Computer, Computer  Loss  80 : 158  0  2021-04-20 20:28:06
 2  _SILENT_An, lesidren1-> Bezkoz3535, bucito  _SILENT_An, lesidren1-> Bezkoz3535, bucito (Break)  Loss  61 : 81  -20  2021-04-20 21:01:20
 3  GADNATA2, finkata-> bucito, svetla988  GADNATA2, finkata-> bucito, svetla988  Loss  100 : 182  0  2021-04-15 21:18:33