Потребителско име: Lude_simo, Резултати от турнира
   Начало игра  Край игра  Печалба/Загуба  Резултат  Точки  Дата
 1    Prolet21, zdravka69-> Lude_simo, morjito  Loss  107 : 155  30  2012-02-02 23:09:53
 2    Prolet21, zdravka69-> Lude_simo, morjito  Loss  131 : 161  30  2012-02-02 22:52:57