Потребителско име: a4e77777, Резултати от турнира
   Начало игра  Край игра  Печалба/Загуба  Резултат  Точки  Дата
 1    a4e77777, Computer-> Computer, Computer (Close Connection)  Loss  59 : 35  30  2014-03-15 18:18:12
 2    a4e77777, Computer-> Computer, Computer  Loss  132 : 165  30  2014-03-15 18:11:39