Потребителско име: to6e_99, Резултати от турнира
   Начало игра  Край игра  Печалба/Загуба  Резултат  Точки  Дата
 1    to6e_99, Computer-> Computer, Computer (Close Connection)  Loss  37 : 63  30  2013-04-17 11:15:01
 2    to6e_99, Computer-> Computer, Computer  Win  173 : 36  60  2013-04-13 09:08:00
 3    to6e_99, Computer-> Computer, Computer  Loss  49 : 161  30  2013-04-13 08:59:02