Потребителско име: to6e_99, Резултати от турнира
   Начало игра  Край игра  Печалба/Загуба  Резултат  Точки  Дата
 1    to6e_99, Computer-> Computer, Computer (Close Connection)  Loss  11 : 44  30  2013-06-12 20:52:11
 2    to6e_99, Computer-> Computer, Computer (Close Connection)  Loss  12 : 42  30  2013-06-12 20:48:54