Резултати от игрите

Потребителско име: coffe, Резултати от игрите
   Начало игра  Край игра  Победа/Загуба  Резултат  Точки  Рейтинг  Дата
 1    nakata29, coffe-> didi13, nina30  Победа  186 : 123  136    2020-12-13 18:33:57
 2    nakata29, coffe-> lud66, nina30  Победа  196 : 104  132    2020-12-13 18:19:26