spike decoration
spike decoration
spike decoration
spike decoration
spike decoration

Помощ

Резултати

При кликане на Резултати, ще се отвори страница, която ще ви покаже вашите резултати, от Играта Белот-4. Показват се с кого сте играли на масата, дали сте победили или паднали, с какъв резултат, спечелени точки и времето на играта. Можете да видите по същия начин и резултатите от другите игри в Играта, като изберете името на съответната игра от Падащото меню.

Плащания

От Плащания може да видите История на вашите зареждания с време, като в таблицата са показани Типът на плащането (СМС, ПейПал, Банков път и др.), Описанието (дни, период, заредени чипове) и Датата на зареждането.

Справка Време

В Справка време може да видите своята активност в Играта, като се показват Играта, в която сте играли, Колко време сте били в Играта и Датата, когато сте играли.

Профил

В Профил се намира Информация за вашето потребителско име. От тук може да добавяте и редактирате Име / Фамилия, Държавата, от където сте, населеното си място, както и допълнителната информация в Профила ви. Може да Добавяте, изтривате, променяте и потребителската си снимка, като щракнете на линка Избери снимка и в отворилата се страница изберете от комютъра си, снимката, която желаете да качите. Също може да изберете, дали желаете да получавате Емейли от Екипа ни. Тук също са показани, Дата на регистрация, Валидност на регистрация (до коя дата имате време за онлайн игра), Оставащо време(ако сте заредили за часове, а не дни, тук се показва), Последно онлайн, езикът ви, както и рождената ви дата. Като направите Промени, за да ги съхраните, трябва да кликнете на бутона Запиши промените.

Прехвърляне на време

От връзките Прехвърли в страницата Профил, намиращи се до Оставащото ви време VIP статус в Часове или период и чипове, може да прехвърлите на друг потребител в Играта. върху Връзката Прехвърли, в отворилия се прозорец се показват VIP времето, което имате във вашият профил (като дата и в дни), часове и чипове. За да прехвърлите, въведете желаното количество (цяло, положително число) в полето, от падащото меню изберете Време в дни, в часове или чипове, в следващото поле въведете името на Потребителя, на който искате да прехвърлите и натиснете Бутона Прехвърли. Можете да прехвърлите най-много от половината от времето си минус 30 или половината от чипове с изключение на 10000 чипа, които сте получили първоначално при регистрацията си. Имате право на едно прехвърляне в рамките на 30 дни. Можете да използвате тази опция единствено ако имате поне едно плащане за VIP достъп през последните 2 години.

Покани приятел

От Тук може да поканите ваши приятели, които нямат регистрация в Играта и по този начин да играете заедно. При успешна регистрация и вие и приятелят ви, ще получите безплатно време за Онлайн игра. За да поканите Ваш приятел, просто въведете емейла му в съответното поле, изберете език на писмото, което ще получи и натиснете Бутона Изпрати. Поканите трябва да се правят, в съотвествие с посочените условия. Обработването на Покани приятел е Автоматично и добавянето или недобавянето на време, става автоматично, в съотвествие с гореспоменатите правила. В долната таблица са показва статусът за изпратените от Вас покани.

Намери потребител

Намери потребител отваря страницата, в която може да потърсите даден потребител по неговото потребителско име. Просто въведете Потребителското име и натиснете Бутона Търси. Ако потребителят съществува, ще се покаже съответната информация за него (с Обща информация за Профила), като най-отдолу се намира бутона Докладвай, от който ще може да докладвате за нередност в нечий профил. Ако Потребителят не съществува, ще ви изпише Не е намерено такова потребителско име.

Забравена парола

Ако забравите паролата си за Играта и/или не може да влезете в Игра, от Тук, може да си генерирате Нова парола, с която да влезете в Игра. За целта в съответната страница, въведете Потребителското си име в Играта и емейла, с който сте се регистрирали (емейлът трябва да е валиден и да имате достъп до него) и натиснете Бутона Генериране на нова парола. И на емейла си ще получите Нова парола и инструкции за Активацията й. Трябва да кликнете на линка в началото на емейла, за да я активирате и ползвате. (направено е с цел, друг да не може да ви промени паролата). Разбира се, след като влезете в Игра, винаги може да си промените Паролата от Лобито в Играта, от полето Долу-вдясно, Промени парола. (въведете 1 път текущата си парола, два пъти новата парола, която искате и кликнете на ОК).

Турнир

От Това меню може да видите резултатите за Текущите турнири, организирани в Играта. Първоначално се показва класирането за играта Белот-4. Ако желаете да видите класирането за другите игри, просто изберете името на съответната игра от падащото меню. "Турнир" се появява в менюто само ако в момента има турнир. В случай, че липсва от менюто значи в момента няма турнири. Можете да следите предстоящи турнири от раздел "Турнири" на сайта.

Как мога да стана VIP потребител?

За да разберете как можете да станете VIP потребител моля последвайте този линк: Стани VIP

Какви са предимствата ако съм VIP потребител?

За да разберете какви предимства имате ако сте VIP потребител моля последвайте този линк: Предимства за VIP потребители